Klanten vertellen

“Het is gelukt! Ik heb mijn rijbewijs gehaald!

Nadat het twee keer niet door ging, omdat de sneeuw nogal aan het tegenwerken was, was het 25 januari toch echt zover..
Maandag morgen 8 uur stond je bij me voor de deur en weer was het niet zeker of het door zou gaan (SNEEEEEUW :-l )..

Uiteindelijk ging het door en was het niet echt best wat ik liet zien; zwaar gezakt!
DONDERDAG 4 MAART heb ik het gehaald! Ik ben echt super blij, maar ook trots dat ik het heb gehaald.
 
Heel erg bedankt voor alles!”

Laura Scheurer

“Mijn rijbewijs heeft nog al wat voeten in de aarde gehad. Ik begon op 19 februari 2007 met mijn eerste les. Ik zat toen bij een andere rijschool. Ik ben toen 2 keer gezakt en ben naar Limburg gegaan voor stage en ben daar doorgegaan met lessen. Al snel bleek dat ik met het examen heel gespannen werd.
Weer 2 keer gezakt.

Eenmaal terug in Ouderkerk heb ik Ton gebeld en mijn verhaal uitgelecht. Ik merktte dat wanneer ik les had al een stuk rustiger was dan voorheen. Bij Ton in de auto is het relaxen en wanneer er iets niet goed gaat legt hij dat voor mij op een goede manier uit waardoor ik er iets mee kan.

Ik raad iedereen aan om bij Ton de Haan les te gaan nemen. Ik ben gisteren geslaagd en mag hem volgende week ophalen me rijbewijs. Vanaf dan begind het rijden pas echt en heb er zin in

Marlies Pouw

” Vorig jaar op 25 mei 2007 had ik na mijn examen economie en engels m’n allereerste rijles. Een beetje ontspanning in een tijd van stress. Al stuntelend reed ik rondjes op het industrieterrein. Nu, precies 13 maanden later ben ik weer op het industrie terrein geweest en heb ik rondjes gereden in de auto van paps en mams.

Het is een stuk prettiger om naast jou te rijden dan naast m’n moeder. Om de minuut staat ze doodsangsten uit omdat ik zogenaamd te dicht langs de stoeprand rij, te laat rem, te langzaam ga etc. Steeds als ik dat doe zeg ik: “Ja, maar dat heb ik van Ton geleerd”. Inmidels wil ze de naam ‘Ton’ nooit meer horen als ik achter het stuur zit. Toch zal ik voorlopig nog even op de door-jou-aangeleerde-manier blijven rijden.

Ton, het was 13 maanden lang een leuke tijd. Ik was geen natuurtalent maar ik heb toch leren rijden en ben zelfs in één keer geslaagd. Bedankt voor de leuke, goede lessen. 

Fleur v.d Kroon

” vorig jaar in januari ben ik begonnen met lessen… ik vond autorijden altijd heel eng. eerst heb ik een tijdje gelest bij een andere rijschool in abcoude. deze rijschool was mij te autoritair.. en hij kan niet omgaan met mensen.. zeker niet die angst hebben voor rijden.

mijn nichtje leste ook bij jou en die zei me: ga bij ton lessen.!! hij is super goed.!! nou inderdaad ik begon..! de eerste les was meteen al vertrouwd..! je bent rustig..aardig, weet gezellig te doen. echt super. mijn angst voor het autorijden was snel weg door jou.!!

het heeft even geduurd voordat ik WOU afrijden…! maar in 1 keer slagen zegt toch zeker wel genoeg over jou.! je bent een super rij-instructeur.!! de lessen waren altijd leuk.! je leert het echt super goed.

als iemand mij zou vragen of ik een goede rijschool weet. zou ik alleen maar zeggen: ja Ton de Haan.!!!
ton super bedankt voor alles.! dankzij jou heb ik me rijbewijs.!! 

Jolan de Paauw

” Ondertussen zijn we een half jaar en 10000 km verder, en vond dat wel een mooi moment om even mijn positieve ervaring in te sturen.

Over mijn ervaringen kan ik eigenlijk best kort zijn, want Ton de Haan geeft prima lessen, zeer leerzaam en ook nog eens erg gezellig! Bovendien probeert hij niet onnodig veel lessen aan je te ‘verkopen’ en is hij realistisch; je weet waar je aan toe bent.

Het voor de eerste keer alleen rijden is even vreemd, opeens geen ‘link, rechts, links’ instructies meer, maar daarvoor is de TonTon vervangen door de TomTom voor de wat lastigere routes ;-). Omdat je al veel vrijheid krijgt tijdens het lessen, gaan ook de eerste keren alleen rijden goed af.

Erik Mimpen